Politică

Încă un deputat a demisionat din grupul parlamentar PNL

Deputatul liberal, Nicolae Giugea, a anunţat că, începând de luni, nu mai face parte din grupul PNL. Acesta va activa ca deputat neafiliat. Demisia lui Nicolae Giugea ridică la 11 numărul demisionarilor din grupurile parlamentare ale PNL.

"Începând de astăzi nu mai fac parte din grupul parlamentar al PNL. Este o decizie grea, pe care am luat-o după ce am cântărit cu atenţie ce se întâmplă acum în partid. Nu sunt nou în politică şi nu cedez primului impuls, dar ştiu când lucrurile scapă de sub control. Din păcate, în PNL asta se întâmplă", a scris Giugea, pe Facebook.

Discursul lui Giugea este asemănător fostului președinte PNL, Ludovic Orban. De asemenea, acesta este un apropiat al lui Orban. Deputatul spune că partidul din care face parte este "captiv unui grup care se comportă iraţional". Nicolae Giugea spune că PNL-ul nu mai reprezintă deloc interesele electoratului său.

"Am promis în campanie că vom fi un partid responsabil care va acţiona în interesul cetăţenilor. Ce face acum aşa-zisa echipă câştigătoare nu mi-aş fi imaginat nici în cele mai negre coşmaruri. Asistăm la o decuplare totală de agenda publică.(...) Negocierile pentru stabilirea unui nou Guvern au arătat că, în momentul de faţă, PNL nu are nicio strategie, niciun plan, nicio idee. Nu pot să fiu părtaş la aşa ceva, pentru că activitatea mea în Parlament este legată de cetăţenii care m-au votat, nu de o conducere a PNL efemeră şi lipsită de orice contact cu realitatea. Rămân încă membru al PNL, dar voi activa ca parlamentar neafiliat", a transmis Nicolae Giugea.

 

 

Vizualizări: 1,332

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: