Social

Primul concurs de înot de la bazinul acoperit din Târgu Jiu

Sâmbătă a avut loc primul concurs de înot organizat la bazinul acoperit de la Târgu Jiu. Evenimentul este unul inedit, având în vedere faptul că bazinul este o investiție relativ nouă a primăriei, dar care se bucură de un real succes în rândul tinerilor.

De altfel, în ultimii ani, sportul a fost revigorat la Târgu Jiu, atât prin crearea clubului sportiv al municipalității, CSM, la care au aderat aproape o mie de copii, cât și prin investiții îndreptate către bazele sportive ale unităților de învățământ, constând în terenuri sintetice noi pentru practicarea diverselor discipline sportive.


Înotul este considerat însă un sport complet, care dezvoltă rapid musculatura și menține un mod de viață sănătos. 

Tot mai mulți tineri se îndreaptă către activități sportive, pe care le pot practica gratuit la Târgu Jiu, departe de viața sedentară către care erau atrași înainte, adică departe de tabletă și telefon.

Recentul concurs de înot s-a adresat tuturor tinerilor înscriși la bazinul de înot acoperit.
Câștigătorii au fost premiați de primarul Marcel Romamescu, edilul menționând importanța bazinului de înot pentru tinerii sportivi din municipiu: "Am premiat câștigătorii concursului "START LA ÎNOT!", organizat la bazinul acoperit din Târgu Jiu,  acolo unde au fost prezenți, în număr foarte mare, tineri și părinți, iubitori ai sportului.

Mă bucură enorm faptul că acest bazin atrage sute de tineri și nu numai, că s-a dovedit a fi o investiție deosebit de importantă pentru municipiul nostru.

Apreciez, de asemenea, munca depusă de echipa care administrează bazinul, angajați ai Societății Edilitara a căror activitate nu poate trece neobservată, având în vedere fluxul tot mai mare de sportivi care vin aici.

Felicitări pentru un eveniment foarte reușit, pentru modul în care a fost organizat, dar și tuturor participanților!"

Vizualizări: 1,278

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: