Social

Încă o victorie, încă un pas spre play-off pentru olteni

FCU Craiova a câștigat cu scorul de 1-0 meciul cu FC Botoșani, din etapa a 29-a, și își menține șansele pentru a prinde play-off-ul Ligii 1.

Oltenii de la FCU Craiova speră în continuare să poată juca în play-off indiferent de soarta meciului cu Sepsi, după ce s-au apropiat la un punct de echipa aflată pe locul șase și este cea mai în formă echipă din Liga 1 la începutul acestui an. 

Meciul de sâmbătă al celor de la FCU Craiova cu moldovenii de la Botoșani a fost unul care a arătat două echipe extrem de prudente și în care ocaziile au cam lipsit. Au fost câteva ratări de partea gazdelor care au și deschis scorul prin Ganea. 

FCU Craiova - FC Botoșani s-a încheiat cu scorul de 1-0, iar oltenii încă mai pot prinde play-off-ul dacă Sepsi nu o bate luni pe campioana CFR Cluj. În ultima etapă din această primă parte a sezonului, FCU Craiova trebuie să o bată pe FC Hermannstadt și mai sunt puse în joc punctele de la meciul cu Sepsi. O decizie definitivă în cazul meciului întrerupt dintre Sepsi și FCU Craiova este anunțată pentru data de 7 martie.

Vizualizări: 452

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: