Social

Angajări la primăria din Bumbești Jiu 

Primăria orașului Bumbești Jiu din județul Gorj anunță organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea a două funcţii publice de execuţie vacante, de consilier pentru compartimentul Juridic și inspector pentru compartimentul Impozite și Taxe Locale, Urmărire Creanțe Bugetare.

 

Pentru postul de inspector Clasa I, Grad superior, în cadrul Compartimentului Impozite și Taxe Locale, Urmărire Creanțe Bugetare sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul Ştiinţe Economice și vechime minimă în specialitatea studiilor de șapte ani. 

Dosarele se pot depune până la data de 20 martie la sediul instituției, iar data de susținere a probei scrise este 31 martie. Data și ora probei de interviu vor fi afișate pe site-ul instituției care organizează concursul, odată cu afișarea rezultatelor probei scrise.

Pentru postul de consilier juridic, Clasa I, Grad superior, în cadrul compartimentului Juridic, sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul Științe Juridice-Specializare Drept și vechime minimă în specialitatea studiilor de șapte ani.

Dosarele se pot depune până la data de 20 martie, iar data de susținere a probei scrise este data de 30 martie. Data și ora probei de interviu vor fi anunțate ulterior.

Vizualizări: 1,002

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: