Social

De luni toți elevii revin la școală

Inspectoratul Școlar Județean Gorj a anunțat deja toate școlile că începând de luni toți elevii vor reveni în școli, excepție făcând cazurile speciale anunțate deja. 

Școlile și liceele din Târgu Jiu afectate de cutremure au fost identificate și în cazurile în care a fost vorba doar de mici probleme care nu afectau structura de rezistență a clădirilor, acestea s-au remediat de către reprezentanții școlilor după cum a precizat inspectorul școlar general a ISJ Gorj, Marcela Mrejeru care a anunțat că școlile reiau programul normal începând de luni: „De luni se va întoarce toată lumea la școală conform orarului pe care îl are fiecare școală. Toată lumea știe ce are de făcut și sperăm că torul va fi așa cum trebuie. Directorii, profesorii au avut foarte multe întâlniri cu cei de la ISU, am avut și noi întâlniri online și cu ministerul, așa încât toată lumea să știe ce are de făcut dacă să întâmplă un astfel de eveniment pe care nu-l dorește nimeni".

Foarte multe școli afectate sunt din județ, în Târgu Jiu fiind afectată doar o parte din clădirea în care funcționează Colegiul "Tudor Vladimirescu".  Până când vor fi realizate acolo lucrările de reabilitare elevii vor fi mutați în laboratoarele care au fost transformate în săli de clasa. La CNTV a fost afectat doar corpul vechi al clădirii liceului.

 

 

 

Vizualizări: 440

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: