Eveniment

Împușcată mortal în fața unui magazin. Trei copii au rămas orfani!

O femeie în vârstă de 40 de ani a fost împușcată mortal, joi dimineață, în fața unui magazin din Vânju Mare, județul Mehedinți.

Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost anunțat prin apel la 112 că, în centrul orașului Vânju Mare, în fața unui magazin, un bărbat a tras cu un pistol, de aproape, în zona tâmplei unei femei, de aproximativ 40 de ani.

Ulterior, acesta și-a tras mai multe focuri de armă în piep. La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD și unul de ambulanță, precum și un echipaj de poliție.

Potrivit primelor informații, agresorul este un bărbat în vârstă de 73 de ani, fost soț al femeii pe care a împușcat-o. Se pare că acesta este italian.

Au divorțat recent, însă bărbatul nu s-a împăcat cu acest gând și s-a răzbunat împușcând-o.

Trei copii au rămas orfani de mamă după moartea femeii. ”La data de 23 decembrie 2021, ora 09.13, prin apelul 112, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi a fost sesizat despre faptul că, în centrul oraşului Vânju Mare, un bărbat ar fi tras cu un pistol într-o femeie, după care şi-ar fi tras mai multe focuri de armă în piept. La faţa locului, s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a constatat că cele sesizate se confirmă”, a transmis, joi, IPJ Mehedinţi.

”Echipajele medicale au constat că femeia a decedat, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au mai transmis poliţiştii.

Potrivit acestora, pentru efectuarea de cercetări, în zona comiterii faptei, s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.

Vizualizări: 1,907

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: