Eveniment

I-au furat catalizatorul de pe mașină

Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru a închis zilele trecute un dosar de furt, deschis în 2022, pentru că nu a reușit să identifice autorii.

La data de 20.11.2022, un motrean a sesizat telefonic organele de poliție cu privire la faptul că autoturismul său marca Mercedes Benz, pe care îl ținea parcat în fața localului Elegance, este ridicat pe un cric, fiindu-i sustras catalizatorul. 

“Cu ocazia cercetării la fața locului s-a constatat că persoane necunoscute tăiaseră țeava de eșapament și sustrăseseră catalizatorul autoturismului. Persoana vătămată a declarat că nu mai solicită continuarea cercetărilor și nu mai are pretenții în cauză. În cauză au fost efectuate verificări și investigații de către organele de poliție însă autorii faptei nu au putut fi identificați”, se arată în documentul depus la Judecătoria Motru.

Instanța a admis la finalul lunii ianuarie 2024 că nu se justifică alocarea de noi resurse investigative în speță, cu atât mai mult cu cât suplimentarea probatoriului nu mai este posibilă, iar cercetările efectuate în mod rezonabil nu au condus până în prezent la identificarea autorilor.

Vizualizări: 1,221

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: