Ultima oră

Hunedoara: Femeie găsită decedată în zăpadă

Un bărbat a sesizat Poliţia, după ce a găsit-o decedată pe soacra sa, o femeie de 46 de ani. Cadavrul se afla în zăpadă, la aproximativ doi kilometri faţă de drumul principal dintre Uricani şi Câmpul lui Neag, în judeţul Hunedoara.

 

Poliţiştii din Uricani au fost sesizaţi, duminică, după ce cadavrul unei femei a fost găsit într-o zonă greu accesibilă.
 
”În data de 29 ianuarie 2023, în jurul orei 15.45, Poliţia Oraşului Uricani a fost sesizată de un bărbat despre faptul că a găsit-o decedată pe soacra sa, în vârstă de 46 de ani, din Uricani. Cadavrul femeii a fost găsit in zona Câmpul lui Neag -  într-o zonă greu accesibilă. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că persoana decedată a fost găsită la aproximativ 2 km de drumul principal dintre Uricani şi localitatea Câmpul lui Neag, în zăpadă”, a precizat IPJ Hunedoara.
 
Poliţiştii nu au suspiciuni că femeia ar fi fost ucisă. ”Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a constatat că femeia nu prezintă urme de viotenţă, în cauză nefiind  suspiciuni privind comiterea infracţiunii de omor”, a mai transmis IPJ Hunedoara.
 
Cadavrul femeii a fost depus la morga Spitalului Muninipal Lupeni, în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului.

Vizualizări: 1,221

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: