Ultima oră

Un copil și doi adulți, răniți de un șofer drogat

Un copil de doi ani  și doi adulți au fost răniți vineri într-un accident rutier, în care au fost implicate trei autovehicule, accidentul fiind provocat de un şofer drogat, după cum a informat IPJ Galaţi.

Poliţiştii rutieri care s-au deplasat la faţa locului au constatat că un tânăr, de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe drumul de centură, la efectuarea unei manevre de depăşire a unei autoutilitare, condusă de un bărbat de 45 de ani, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus regulamentar de un alt bărbat, de 33 de ani. Totodată, în acest impact a fost implicată şi autoutilitara.

„În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a trei persoane: conducătorul auto de 33 de ani şi un copil minor de 2 ani, aflat în autoturismul condus regulamentar, iar cea de-a treia persoană, pasager în autovehiculul angajat în depăşire. Toate personale au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Galați precizând că toți conducătorii auto deţin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ în toate cele trei cazuri. 

La testarea cu aparatul tip Drugtest Drager a tânărului de 19 ani au rezultat valori pozitive la consumul de canabis şi cocaină, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenţei în organism a substanţelor psihoactive.

Vizualizări: 1,028

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: