Ultima oră

Pitbull periculos, capturat în apropierea unei grădiniţe

Un Pitbull Terrier American , câine deosebit de periculos, care a atacat un alt câine în apropierea unei grădiniţe din Deva, a fost capturat. 

După ce a fost prins s-a identificat şi proprietarul acestui animal,  un bărbat de 22 de ani care se află în închisoare.

Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara au fost sesizaţi joi de către reprezentantul unui serviciu pentru ocrotirea animalelor fără stăpân cu privire la faptul că angajaţii societăţii au capturat un câine (mascul, cu caractere morfologice asimilate rasei Pitbull Terrier American) pe o stradă din municipiul Deva, în apropierea unei grădiniţe, unde ar fi atacat un alt animal din specia canină şi un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Deva.

Poliţiştii au derulat ulterior o serie de verificări și au stabilit că proprietarul câinelui agresiv capturat este un tânăr 22 ani, care în prezent este încarcerat în Penitenciarul Deva.

Deţinătorul temporar (persona care avea în grijă animalul), este un bărbat în vârstă de 38 de ani, recidivist, care nu avea dreptul de a deţine câinele respectiv, animalul fiind încadrat la categoria 1 a câinilor periculoşi.

Vizualizări: 925

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: