Eveniment

Hoț ghinionist

Un hoț a fost prins în flagrant de un polițist din Târgu Jiu aflat în timpul liber. 

„În noaptea de 26/27 aprilie a.c., în jurul orei 00:30, un polițist aflat în timpul liber, fiind la locuința de domiciliu, a auzit un zgomot puternic ce provenea din exterior. Ulterior, polițistul a surprins în flagrant delict un bărbat, în timp ce încerca să sustragă mai multe bunuri dintr-un magazin de telefonie mobilă”, a transmis IPJ Gorj.

Ofițerul de poliție a sesizat Poliția Municipiului Târgu Jiu, iar în urma probatoriului administrat, bărbatul de 36 de ani, din comuna Lelești, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub supravegherea unității de parchet competente, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

Update: La data de 27 aprilie, bărbatul de 36 de ani, din comuna Lelești, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la furt calificat, a fost prezentat Judecătoriei Târgu Jiu, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Vizualizări: 974

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: