Social
Gorjenii, învățați cum să-și deschidă un mic restaurant la ei acasă

Gorjenii care vor să deschidă mici afaceri chiar la ei în bătătură sunt invitați să ia parte la cursurile gratuite de formare profesională profesională în domeniul gastronomiei locale și să afle cum își pot deschide la ei acasă mici restaurante, puncte gastronomice locale.
Cursurile sunt organizate de Agenția Națională a Zonei Montane. „Vrei să deschizi un Punct Gastronomic Local și să transformi pasiunea pentru bucătăria tradițională într-o oportunitate reală? Atunci vino la cursurile gratuite de formare profesională în domeniul gastronomiei locale, organizate de Agenția Națională a Zonei Montane, în parteneriat cu Asociația „Acasă la Brâncuși” și Consiliul Județean Gorj!”, au transmis organizatorii.
Cursurile au loc în perioada 26-29 mai, de la ora 10, la Universitatea Constantin Brâncuși, Debarcader.
“Ce înveți la cursuri? Norme sanitar-veterinare esențiale, Procedura de înregistrare sanitară veterinară și siguranța alimentelor, Obținerea și vânzarea directă a produselor alimentare (de origine animală sau nonanimală), Procesare, depozitare, transport și comercializare, Cum funcționează un Punct Gastronomic Local și cum îl poți deschide legal!”, mai adaugă organizatorii. Înscrieri: până pe 25 mai la: 0761 066 739
Vizualizări: 463