Eveniment

Gorjeni violenți, reținuți de polițiști

Polițiștii din Motru au reţinut duminică, pentru 24 de ore, un bărbat, de 42 de ani şi un tânăr de 26 de ani, ambii din localitate, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 ”Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul, în timp ce se afla într-un local public, din municipiul Motru, ar fi exercitat acte de violenţă asupra bărbatului, de 42 de ani, din aceeași localitate. De asemenea, bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra altor doi tineri, de 26 şi 27, în urma unui conflict spontan”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj. 

Tot duminică, oamenii legii din Motru au reținut și introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat din comuna Mătăsari, bănuit de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. La aceeaşi dată, acesta, în timp ce se afla pe Aleea Narciselor din comuna Mătăsari, ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui alt bărbat de 54 de ani, din localitate, pe fondul unor discuţii în contradictoriu.

Vizualizări: 2,735

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: