Anchetă

Gorjeni sănătoși și vaccinați, infectați din pix. Probe foto!

Peste două mii de cazuri de Covid au fost anunțate marți în România, din care 20 la Gorj. Dacă or fi toate ca al lui Ion Daniel Popescu și al soției lui, putem sta liniștiți. Cei doi gorjeni care trăiesc în Marea Britanie au fost infectați din pix, la Gorj, și au fost nevoiți să cheltuiască zeci de euro de fiecare pentru a demonstra că sunt sănătoși.

Daniel Popescu trăiește cu soția în Marea Britanie și săptămâna trecută a fost acasă, în Gorj. Deși erau vaccinați, înainte de a pleca și-au făcut teste PCR, la o clinică din Târgu Jiu.

Au făcut testul și au plecat spre Marea Britanie, pentru că testul este valabil 24 de ore și ei călătoreau cu mașina. Așteptau rezultatele în mail, convinși fiind că nu au cum să fie pozitivi.

Nu și-au făcut griji, pentru că erau vaccinați și nu aveau simptome, dar când erau la o sută de kilometri de portul Dunkerque, de unde voiau să ia feribotul spre Marea Britanie, au fost sunați de Direcția de Sănătate Publică Gorj.

Li s-a spus că testul făcut în România este pozitiv. “Am fost sunați de la DSP și amenințati că o să fim dați pe mâna poliției, că am fi fugit din România pentru că eram pozitivi. Când am spus că suntem complet vaccinați, doamna de la DSP a întors-o ca la Ploiești, a zis că nu mai este nici o problemă. Între timp îi trimisesem și dovezile de vaccinare”, a spus Daniel Popescu.

“Când au aflat că avem vaccinurile făcute și noi, și tata, unde am stat cât am fost acasă, au dat înapoi, spunând că totul e în regulă. Eu cred că ei nu au știut că avem vaccinurile făcute și, când le-am trimis dovada, au dat-o la întors. Au zis: V-am scos de pe listă, nu mai aveți probleme”, a dezvăluit gorjeanul.

Înțelegeți mecanismul? Oamenii erau vaccinați în Marea Britanie, iar cei de aici, neștiind asta, i-au trecut pe lista cu infectați. Când au aflat că gorjenii se vaccinaseră cu Pfizer, pe 15 mai și 11 iunie, cei de la DSP Gorj și-au dat seama că au gafat și au zis că îi scot din baza de date cu infectați.

Cei doi gorjeni s-au testat în Franța și în Marea Britanie, rezultatele fiind negative, așa cum rezultă din documentele trimise redacției. Cum explică cei de la Bioclinica faptul că i-au scos pozitivi? Pe amândoi?

“A trebuit să plătim 60 de euro să refacem testele în Franța, care au ieșit negative, ca sa putem trece în UK. Ieri am făcut în UK un test PCR, pentru a fi siguri că suntem negativi. Testele au ieșit negativ din nou”, a mai spus Daniel Popescu.

Cum este, oameni buni? Câte sute... mii... de asemenea mizerii au mai existat? Ce facem cu campaniile media de zeci de milioane de euro băgați pentru a teroriza psihic populația? Că există un virus, asta ne-am convins cu toții, la fel de bine cum ne-am convins că niște ticăloși la nivel mondial au făcut o afacere din asta. Cum? Simplu. Cu complicitatea sclavilor plantați prin mai toate guvernele, sclavi care au executat întocmai ordinele primite de la autorii genocidului la care asistăm neputincioși. Hai cu #rovaccinare... până la exterminare!

Vizualizări: 7,040

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: