Ultima oră

Gorjeni lăsați fără energie electrică de la furtună

Aproximativ 1.800 de consumatori din Gorj au rămas fără energie electrică în urma distrugerilor produse de furtună la rețelele electrice. 

După furtuna violentă de vineri noaptea, în cursul zilei de sâmbătă, la nivelul județului Gorj erau înregistrate următoarele deficienţe în alimentarea cu energie electrică care afectau parţial localitățile: Târgu Jiu, Sâmbotin, Schela, Găgâiu, Miluta, Borăscu, Stolojani, Stejari, Piscoiu, Brătuia, Văleni, Andreiești, Vladimir, Valea Desului, Frasin, Aninoasa, Cornișani, Sterpoaia, Văluța și Marinești. La nivelul județului Gorj, un număr de 1.772 de consumatori au rămas fără energie electrică, ca urmare a instabilității atmosferice severe.

În aceste condiții, 31 de echipe operative ale Distribuţie Oltenia şi ale prestatorilor externi, se află în continuare pe teren în vederea remedierii tuturor deficiențelor electrice, estimând ca până la ora 16:00, aproximativ 80% dintre consumatorii afectați să fie realimentați, a transmis operatorul Distribuţie Oltenia, care va continua să monitorizeze situaţia reţelelor electrice din aria sa operaţională, astfel încât disconfortul creat de evoluţia nefavorabilă a condiţiilor meteo să fie diminuat.

Vizualizări: 838

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: