Ultima oră

A depăşit coloana de maşini la semafor, urmărit de poliţişti

Foarte grăbit să mai aștepte culoarea verde, un șofer a depăşit o coloană de maşini oprite la un semafor, pe un drum judeţean din Dolj. Acesta a fost urmărit de poliţişti, el conducând cu peste 100 de kilometri pe oră chiar şi în zone rezidenţiale. 

Deşi a încercat să se ascundă în curţile localnicilor, acesta a fost prins și reţinut. 

Potrivit Sindicatului Europol, incidentul a avut loc pe DJ 552, fiind observat de doi poliţişti de la Secţia 6 Poliţie Craiova.

”Un autoturism a ignorat cu bună ştiinţă culoarea roşie a semaforului, trecând cu viteză pe lângă o coloană de maşini care aşteptau la semafor. Poliţiştii au acţionat prompt, pornind o urmărire în care conducătorul autoturismului a mers cu viteze excesive, de peste 100 km/oră, chiar şi în zonele rezidenţiale. Cel mai îngrijorător aspect a fost comportamentul iresponsabil al şoferului, cetăţean european cu drepturi, care a continuat să accelereze în zonele în care se jucau copii mici, punând în pericol vieţile acestora şi a tuturor celor de pe stradă. O astfel de nepăsare faţă de siguranţa celorlalţi trebuie să fie sancţionată ferm!”, afirmă reprezentanţii sindicatului.

Șoferul a fost reţinut şi sancţionat cu suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 270 de zile, 

 

Vizualizări: 857

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: