Eveniment

Gorjeancă hărțuită de amanta soțului. Ce despăgubiri primește!

O femeie din Gorj va primi despăgubiri de 15.000 de lei după ce a fost hărțuită timp de doi ani de amanta soțului ei. Agresoarea lucrează la o primărie din județul Olt și a crezut că bărbatul își va lăsa familia pentru ea, ceea ce a făcut-o să își piardă mințile. Acum s-a ales și cu o condamnare de două luni de închisoare cu amânarea executării pedepsei. Sentința definitivă a fost pronunțată zilele trecute de Curtea de Apel Craiova.

Hărțuitoarea lucrează la Primăria Bobicești și a avut o relație cu un bărbat însurat, din județul Gorj, care a lucrat o perioadă la o firmă de construcții din Olt.

11 ani a lucrat bărbatul în Olt, iar timp de trei ani a avut o relație cu femeia, care a durat până la revenirea acestuia cu locul de muncă în județul Gorj.

“Activitatea de hărțuire desfășurată de aceasta a fost motivată de dorința de răzbunare, întrucât așteptările ei de la relația cu bărbatul vizau întemeierea unei familii”, se arată în documentul de la instanță.

Nu a fost să fie și, începând cu luna octombrie 2017, soția înșelată a început să primească apeluri pe telefonul fix și pe telefonul mobil. A fost hărțuită zi și noapte, cu injurii și amenințări, și nici măcar schimbarea numerelor de telefon nu a ajutat-o. Amanta și-a făcut și cont fals de facebook, pe care prelua fotografii postate de soția înșelată și punea acolo tot felul de comentarii nepotrivite.

Dosarul a fost instrumentat de DIICOT, iar ancheta a arătat că femeia a cumpărat mai multe cartele pre-pay pentru a se răzbuna pe o femeie care de fapt nu i-a făcut nimic.

Vizualizări: 2,122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: