Eveniment

Gorjean scăpat din accidentul din Ungaria: “Mulțumesc, Dumnezeule mare”

Un fost taximetrist din Târgu Jiu, acum șofer de camion, a fost implicat în accidentul teribil care a avut loc acum câteva zile pe o autostradă din Ungaria. “Mulțumesc Dumnezeule mare ca sunt bine”, a scris Rotaru Florin pe pagina de socializare.

Ministerul Afacerilor Externe a transmis că cinci persoane de cetăţenie română au fost implicate în accidentul din Ungaria, două dintre victime fiind spitalizate. Unul dintre români a fost deja externat, cel de-al doilea fiind încă sub supravegherea medicilor. De asemenea, MAE a fost informat că persoana decedată nu are cetăţenia română.

Un accident grav a avut loc sâmbătă după-amiază pe autostrada M1 din Ungaria, la Mány, când a avut loc o ciocnire în lanţ a peste 40 de vehicule, aproape jumătate dintre ele luând foc. Un bărbat în vârstă de 44 de ani a murit, iar alte 39 de persoane au fost rănite, dintre care două sunt foarte grav, 12 grav şi 25 au răni uşoare, relatează hirado.hu. Încă nu a fost stabilită oficial cauza accidentului, dar vizibilitatea era redusă aproape la zero din cauza unei furtuni de praf. 

În urma coliziunii, autostrada M1 arăta ca un platou de filmare a unui film catastrofal, scrie hirado.hu. Tot ce a rămas din maşini sunt resturi complet arse şi distruse. Un camion a strivit mai multe vehicule dedesubt. Comandamentul de poliţie din Budapesta a publicat imagini şocante de pe camera de bord a unei maşini care surprinde momentul în care autoturismele intră în coliziune cu acest camion. 

Vizualizări: 4,754

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: