Eveniment

Gorjean înjunghiat cu un briceag, în club. Agresorul a fost reținut!

Un gorjean a fost la un pas de moarte după ce un individ l-a înjunghiat cu un briceag în zona abdominală, în timp ce se afla în clubul Babylon din orașul Țicleni. 

 

Evenimentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui conflict spontan în care au fost implicate mai multe persoane, spun procurorii gorjeni. 

 

Agresorul, P.F., a fost reținut preventiv luni, 21 martie, pentru 24 de ore, iar procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au solicitat arestarea preventivă a acestuia, pentru tentativă la omor. ”Leziunile traumatice produse persoanei vătămate prin lovire cu un corp tăietor-înțepător cu lama ascuțită, posibil armă albă-cuțit, necesită de la producere circa 40-45 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare și i-au pus în primejdie viața, în lipsa tratamentului chirurgical aplicat de urgență, putând surveni decesul” , conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. 

 

Agresorul mai este cercetat penal și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, dar și pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. 

Vizualizări: 9,045

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: