Eveniment

Gorjean dus în arest. Ce a făcut!

Un tânăr de 32 de ani, din Târgu Jiu, a ajuns pentru 24 de ore în arest, după o serie de agresiuni.

În dimineața zilei de 22 iulie, Poliția Municipiului Târgu Jiu a primit o sesizare de la un bărbat din localitatea Telești, potrivit căreia tânărul a pătruns ilegal în curtea imobilului său și a distrus mai multe elemente de caroserie ale unui autoturism cu o țeavă metalică.

Echipele de polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu s-au deplasat la fața locului pentru a efectua cercetări și a evalua situația. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 3.000 de lei.

În aceeași zi, la Postul de Poliție Ciuperceni, o femeie de 30 de ani, fiica apelantului, a sesizat că este amenințată de fostul său concubin. Oamenii legii au descoperit că bărbatul în cauză se afla deja în custodia lor pentru incidentul anterior, dar, chiar și în această situație, el și-a manifestat o atitudine agresivă, continuând să o amenințe pe femeie.

S-a emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 32 de ani, iar ulterior, acesta a fost reținut de către polițiști pentru o perioadă de 24 de ore. 

Bărbatul mai are la activ și alte infracțiuni, cum ar fi conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, dar și furt calificat.

Vizualizări: 2,073

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: