Eveniment

Gorjean decedat după ce a căzut de pe bicicletă

Un bărbat din comuna gorjeană Mușetești a murit după ce a căzut de pe bicicletă, poliția fiind alertată de trecători. 

Bărbatul de 47 de ani a fost găsit pe marginea drumului de cei care au trecut prin zonă aceștia sunând imediat la 112 însă era prea târziu pentru că victima decedase deja.

"La data de 26 martie a.c., ora 02:15, Poliția Orașului Bumbești-Jiu a fost sesizată prin apel de urgență, cu privire la faptul că pe raza localității Mușetești, pe partea carosabilă, se află o persoană, posibil decedată.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că un bărbat de 47 de ani, din comuna Mușetești, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DC 6 Mușetești, a pierdut controlul ghidonului, s-a dezechilibrat și a căzut. În urma căzăturii a survenit decesul bărbatului. Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului", a transmis IPJ Gorj. 

Victima în vârstă de 47 de ani era localnic din comuna Mușetești. Este vorba despre Florin Păsătoiu, cadru universitar la Universitatea din Craiova și proprietarul unei pensiuni din comună.

Vizualizări: 3,156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: