Eveniment

Decedat după ce s-a răsturnat cu ATV-ul

O plimbare cu ATV-ul într-o zonă greu accesibilă din Vâlcea a dus la moartea unui tânăr de 37 de ani după ce acesta s-a răsturnat peste el.

Tragedia în care a fost victimă un bărbat de 37 de ani s-a petrecut sâmbătă seara într-o zonă greu accesibilă a localității vâlcene Roșiile, după cum a informat ISU.

Salvatorii au fost solicitați să intervină, la orele serii, pentru salvarea unei persoane căzute în pădure cu ATV-ul, pe raza localității Tetoiu, sat Nenciulești.  Victima era deja în stop cardio-respirator în momentul în care au ajuns echipajele de salvare. 

”Polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Zătreni au fost sesizați cu privire la faptul că, un ATV a căzut peste o persoană.

Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat de 37 de ani, din localitatea Roșiile, județul Vâlcea, care, a fost găsit căzut pe un drum forestier, din localitatea Tetoiu”, a precizat reprezentantul IPJ Vâlcea.

Echipajele de paramedici SMURD care au ajuns la locul accidentului de ATV au demarat rapid manevrele de resuscitare, dar, din păcate, acestea au fost în zadar iar medicii au declarat decesul acestuia. 

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

 

Vizualizări: 4,289

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: