pamFLEȚI

Gest umanitar tip USR. Clotilde Armand a donat bani pentru... EA 

Cu toții trebuie să fim cu sufletul împăcat, pentru a avea o stare de bine interioară. Ca să realizăm asta, apelăm deseori la cazuri umanitare, pentru că sunt cele mai la îndemână. La o astfel de metodă a apelat și noua primăriță USRpluș ( franțuzesc, bineînțeles ), Armand Clotilde, care pentru cine nu știe încă, este în certificatul de naștere femeie. 

După o analiză realizată de către oameni competenți, în stilul USR, doamna Clotilde a ajuns la concluzia că cea mai potrivită cauză umanitară pentru care trebuie să militeze este... propria persoană. 

Da, ați auzit bine. La întrebarea ,,Care a fost ultimul act de caritate, ultima donație făcută?”, Armand Clotilde a declarat: ”Eu am făcut multe donații pentru cauza mea! (...) Sunt atacată în instanță. (...) Sunt multe procese, așa că trebuie să plătesc din banii mei avocați pentru a mă apăra. E totuși o donație. Eu pierd bani făcând asta”.

Ați înteles, da? Pe modelul Roby Roberto, noua primăriță a Sectorului 1 București, are nevoi speciale: să mănânce, să se îmbrace, să se plimbe, pentru a-și putea relaxa mintea încordata de procesele pe care le are în instanță. Doar nu vreți să vi-o ia primarul razna, dragi bucureșteni... 

E perfect normal! Eu chiar o înțeleg. Dacă vreți să o țineți pe doamnă prin București pe jumări, telemea de oaie, slăninuță și ceapă, cred că sunteți nebuni. E ca și cum m-ai duce pe mine la Paris și mi-ai da să mănânc foie gras, croque monsieur ori alte prostii de pe acolo. Vă rugăm, respectați alimentația fiecărui om, așa cum ne cere în stil egalité, UE! Așa gesturi caritabile, rar mai vezi pe la noi! Sunt Made in Franța!

 

Vizualizări: 2,062

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: