pamFLEȚI

Hai să ne testăm. La cap!

Pandemia asta bag seamă că ne-a cam prăjit creierul. Unora le sfârâie neuronii atât de tare, încât se ajunge la ejaculările neuronale precoce. Ieri am aflat despre cum sunt instruite asistentele să facă testele Covid, copiilor. 

Liviu Cotojman, primar la Roșia de Amaradia, a relatat într-un moment de sinceritate cum au fost instruite asistentele să facă testul rapid copiilor: "Ar putea să ajute, dar asistentele, dacă le întreb, ele nu au văzut niciodată în realitate un test. Doar în poze sau la televizor. Nu le-a învățat nimeni ce să facă. Le-au trimis de la Inspectorat un filmuleț pe telefon despre cum trebuie să facă acest test rapid copiilor. Am înțeles că acel filmuleț este în limba engleză. Asistentele mi-au spus că ele nu știu să le facă. E o mare problemă că nu le instruiește nimeni".

Deci, națiune, useristic vorbind, urmează să ne testăm și tratăm după tutoriale! Nu? Ne-am fericit cu un ministru la sănătate, cu un Vlăduț pe care guvernul pare să-l fi reperat tot după vreun tutorial, fiindcă omul este paralel de tot ceea ce înseamnă ministerul pe care-l conduce. Despre gestionarea pandemiei nu are sens să discutăm. Este doar un tranzistor, asemenea lui Arafat, transmite după dictare. 

Una peste alta... necesitatea unor "teste capilare" este imperios necesară! Dioda 1 către dioda 2... recepție!

Vizualizări: 2,103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: