Ultima oră

Genoa urmărește un portar de la FCU Craiova

Genoa a obținut recent promovarea în Serie A și pregătește campania de transferuri pentru viitorul sezon, pe lista italienilor fiind și unul dintre portarii de la FCU Craiova.

Presa din Italia scrie că echipa antrenată de Alberto Gilardino e interesată de Robert Popa, goalkeeperul de 20 de ani de la FCU Craiova.

Portarul a fost transferat în 2020 de olteni și mai are contract până în 2025 dar nu a prea fost folosit în ultimul an. A adunat până acum 68 de prezențe pentru olteni, dar în prezent e rezerva lui Ionuț Gurău. 

Nemulțumit la Craiova, acesta ar putea pleca oricând de la olteni. Astfel, Popa ar putea fi primul transfer al echipei rossoblu, după promovarea în prima ligă din Italia. Alberto Gilardino își creionează planurile pentru campania de transferuri din această vară, iar tânărul goalkeeper român se află de mai multă vreme în atenția sa, scrie calciomercato.com.

În acest moment, nu există o ofertă concretă dar italienii tatonează terenul.

Chiar și dacă actualul portar Martinez ar rămâne sub comanda lui Gilardino, italienii sunt tentați să-i facă o propunere echipei lui Mititelu pentru Popa, care ar veni însă ca rezervă a spaniolului.

 

Vizualizări: 381

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: