Eveniment

Găsit mort într-o mașină abandonată

Un bărbat fără adăpost a fost găsit mort în această dimineață, în Târgu Jiu. Acesta era într-o mașină abandonată, pe str. 14 Octombrie.

Bărbatul de 71 de ani, consumator de băuturi alcoolice, a fost internat de mai multe ori la intervenția Poliției Locale Târgu Jiu. A fost și la Casa Iris, destinată persoanelor fără adăpost, dar a refuzat asistența socială, pentru că acolo nu se pot consuma băuturi alcoolice.

Bătrânul își improvizase în mașina părăsită o locuință, având acolo pături și haine.

actualizare: ”La data de 11 decembrie 2023, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat, se află într-un vehicul în curtea unei clădiri dezafectate din municipiu și nu prezintă semne vitale. În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind faptul că cele sesizate se confirmă. Bărbatul în cauză a fost identificat de polițiști, acesta având vârsta de 71 de ani și fără un domiciliu stabil. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă” anunță Poliția Gorj.

 

Vizualizări: 2,162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: