Eveniment

Împodobitul bradului s-a lăsat cu dosar penal

Incident neobișnuit la Baia de Fier, în județul Gorj. Un localnic care împodobea bradul a fost luat la bătaie de vecinul nemulțumit de faptul că poarta lui era atinsă de crengile copacului.

Fapta s-a întâmplat în decembrie 2021, dar zilele trecute agresorul a fost trimis în judecată, procesul urmând să primească termen la Judecătoria Novaci.

Era în ajun de Moș Nicolae când gorjeanul care împodobea bradul a fost mai întâi jignit de vecin, apoi lovit în zona feței.

Agresorul a recunoscut discuția legată de amplasarea bradului în fața porții, dar spune că nu de aici a pornit conflictul. Vecinul lui l-ar fi amenințat cu ranga, iar el s-ar fi apărat și din greșeală l-a lovit în zona feței. “De precizat că apărarea inculpatului, în sensul că persoana vătămată s-a lovit accidental de rangă, nu se coroborează cu leziunile consemnate în certificatul medico-legal, fiind afectată atât partea inferioară a ochiului, respectiv pleoapă inferioară, cadranul extern ochi stâng cât şi pometul stâng, lovitura putând fi cauzată „prin lovire cu corp dur”, nu de corp dur”, se arată în documentul de la instanță.

Gorjeanul va fi judecat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Vizualizări: 1,068

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: