Eveniment

Gafa IPJ Gorj în cazul lui Morega. L-au reținut din "pix", apoi și-au cerut scuze!

Gafă monumentală făcută de IPJ Gorj în această seară. A anunțat că a fost reținut Dan Ilie Morega pentru 24 de ore, iar câteva minute mai târziu a șters comunicatul de pe grupul presei. 

Contrariați, jurnaliștii au căutat explicații pentru această situație. După aproape o oră de la momentul în care a șters comunicatul inițial, IPJ a revenit cu scuze: Ne cerem scuze, a fost o eroare de comunicare. 

Pentru că în timp ce Poliția anunța prin purtătorul de cuvânt că Dan Ilie Morega era reținut, avocatul acestuia spunea că nu știe nimic de o asemenea măsură: „Nu s-a dispus nicio reținere”. 

În urmă cu puțin timp, Morega a ieșit de la audieri și a declarat că a acceptat să fie expertizat. “Am stat de vorbă. Am acceptat să fac o expertiză medicală. Merg la spital. Dacă expertiza e corectă, voi conduce. Eu sunt întreg la cap”, a declarat Morega după audieri. 

El a fost internat în spital, unde va fi supus unei expertize. El e cercetat pentru că a condus deși nu ar mai fi avut voie să urce la volan din 6 februarie.

Vizualizări: 2,703

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: