Eveniment

Fura motorină din rezervor

Un bărbat de 30 de ani este acuzat de comiterea infracțiunii de furt calificat, după ce a fost prins de jandarmi în timp ce fura motorină din tirul unui cetățean macedonean. Incidentul a avut loc în zona de refugiu de la Hidrocentrala Porțile de Fier I, Mehedinți.

Jandarmii au precizat că șoferul tirului dormea în cabină, în momentul furtului. ”Un bărbat de 30 de ani originar din județul Teleorman s-a gândit la o metodă rapidă de a achiziționa motorină, iar faptul că în zona de refugiu de la Hidrocentrala Porțile de Fier I se afla parcat un TIR, a fost o bună ocazie de a pune în aplicare planul. Folosindu-se de un furtun și un bidon de 20 de litri, a sustras motorină, neștiind că zona este supravegheată de jandarmii care asigură paza si protecția obiectivului din zonă. Surpriza a fost și pentru șoferul de TIR, un cetățean macedonean care dormea în cabină, fiind anunțat de jandarmi despre cele întâmplate”, au precizat oamenii legii.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, pe care le-au predat polițiștilor sosiți la fața locului.

Vizualizări: 1,809

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: