Politică

Fosta primăriță care nu mai doarme noaptea de grija oamenilor

Rămași fără mai toți primarii, liberalilor li se citește disperarea în frunte. Așa au ajuns „să scoată de la naftalină” foști primari veterani. Un exemplu: Țânțăreni. Acolo, primarul Robert Ciutureanu a trecut de la PNL la PSD.

 

Liberalii au găsit varianta în persoana Mariei Vasilescu, fostă primăriță în comună. Cinci mandate a avut la activ. A încercat, acum patru ani, să-l obțină și pe al șaselea. N-a reușit. A întrecut-o actualul primar.

 

Cum în politică oamenii se întorc după cum bate vântul, Ion Iordache nu face excepție. Cum a rămas fără primar, e clar că nu mai e bun și n-a făcut nimic în concepția lui Iordache. S-a apucat să-i scoată și lui gunoiul de sub preș, fix cum a făcut și în Bumbești-Pițic după ce i-a plecat primărița la PSD. De această dată, s-a dus cu Maria Vasilescu și s-a filmat lângă o investiție.

 

O investiție de grija căreia fosta primăriță a spus că nu poate să doarmă. Nu e un clip prea mare. Are doar câteva secunde. Se vede că doamna, având o vârstă venerabilă, nu poate sta prea mult în regiile influencer-ului Iordache.

 

„Nu pot să dorm noaptea de grija acestei investiții care trebuia să fie grădiniță cu program prelungit pentru copii. Țin neapărat să mă întorc în funcția de primar. E greu, dar încerc să le rezolv pe toate”, a spus Maria Vasilescu, fost primar al comunei Țânțăreni.

 

Nici Iordache nu mai poate să doarmă, doamnă! Dar nu pentru că nu s-a mai terminat grădinița de la Țânțăreni de care nu a spus nimic când primarul era în ograda lui, ci pentru că începe să rămână singur în partid. N-are somn că se teme că n-o să aibă nici măcar atâtea voturi câte like-uri strânge la o scenetă de pe Facebook.

Vizualizări: 1,526

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: