Politică

Fost supraveghetor CEO despre Iordache: Să nu mai plângă cu lacrimi de crocodil!

Atitudinea lui Ion Iordache vizavi de Complexul Energetic Oltenia este taxată de un fost supraveghetor al companiei. Gabriel Giorgi crede că toate ieșirile publice ale senatorului din Turceni sunt niște falsități, din moment ce a reușit să-și impună apropiații în conducerea Complexului Energetic Oltenia.

Constantin Trufelea și Costică Popescu sunt cele două personaje împinse de la spate de liderul PNL Gorj pentru a ajunge în conducerea companiei energetice.

„Să nu mai plângă Ion Iordache cu lacrimi de crocodil că ălea sunt falsități ce face el în spațiul public! Pur și simplu își bate joc de oameni care o să rămână fără loc de muncă. O să rămână mii de oameni pe drumuri și nu o să-i angajeze el. Nu o să poți să faci atâtea societăți din Fondul de Tranziție Justă pentru a da atâtea locuri de muncă. Exclus! Orice privat care își face o societate merge pe productivitate și pe profit”, a declarat fostul supraveghetor al Complexului Energetic Oltenia, Gabriel Giorgi.

Senatorul Ion Iordache a cerut public o evaluare a conducerii CE Oltenia, dar răspunsul ministerului este că le-a prelungit mandatele cu încă patru luni.

Vizualizări: 3,193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: