Politică

Fost senator: Banța își făcea echipa pentru Prefectura Gorj, dar a căzut roata în groapă și nu a mai prins funcția!

Înainte cu câteva luni de numirea lui Iulian Popescu în funcția de prefect se discuta în diverse cercuri din Târgu Jiu că, în locul Cristinei Cilibiu, ar urma să aterizeze, de la București, Victor Banța.

Acest lucru nu s-a mai întâmplat, chiar dacă Victor Banța l-a trădat pe omul care l-a promovat în funcții la București și a sărit în barca proaspătului președinte al PNL Gorj, Ion Iordache. Acum, liderii politici din județul Gorj povestesc că Victor Banța a început să-și facă echipa în ultimul timp, chiar a dat niște telefoane unor foști secretari de primării să discute despre schimbările pe care vrea să le facă în Prefectura Gorj, însă nu a reușit să prindă postul mult râvnit, chiar dacă s-a dat bine pe lângă Iordache.

„Supărat este domnul Banța! Deci cel mai supărat om că nu a ajuns prefect este domnul Banța. Domnul Banța începuse să-și facă echipă că ajunge prefect. A discutat cu fostul secretar de la Bâlteni, deja și-au făcut o echipă, ce schimbă, ce fac în Prefectură. E, se pare că nu a mers roata undeva și a dat în groapă și nu a mai ajuns prefect”, a spus Ion Rușeț.

Victor Banța este parte din lotul "scamisto - oportunist" al liberalilor, ahtiați după funcții și dispuși la orice compromis. 

Vizualizări: 1,874

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: