Social

Flavia Groșan, chemată la audieri. Ce riscă!

Colegiul Medicilor a chemat-o luni la audieri pe Flavia Groșan, medicul pneumolog care a vorbit presei despre o rețetă cu care tratează cazurile de Covid.

Aceasta a anunțat că își amână din această cauză consultațiile de luni. “Vă propun ca toți cei care v-ați programat mâine după amiaza la cabinet si consulturile online seara să le amânăm pe sâmbăta, exact la aceeași ora. Știu ca am rămas în urma cu online-ul. O să mă străduiesc să vă aud pe toți”, a transmis medicul pe pagina de socializare.

Peste opt mii de români au semnat deja o petiție online pentru susținerea medicului. Opinia publică dezbate de câteva zile cazul acestui medic pneomolog, criticat de unii, adulat de alții. 

Flavia Groșan a spus, printre altele, că în cabinetul său privat a vindecat “aproape o mie de pacienţi cu Covid, cu diferite stadii ale bolii”, “fără spitalizare”, tratând infecţia ca pe o “pneumonie atipică”, în timp ce ″în spitale se fac greşeli uriaşe”. Medicul ar fi spus și că oxigenul în surplus, administrat în spitale, face mai mult rău decât bine bolnavilor.

Luni, doctorița este așteptată la discuții în Comisia de Etică. Comisia de Etica nu dispune sancțiuni. Dar, în cazul în care medicul va continua să iasă cu astfel de declarații în spațiul public, riscă să ajungă în Comisia Disciplinară, care îi poate suspenda dreptul de liberă practică pentru o anumită perioadă.

Vizualizări: 1,940

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: