Social

Bisericile din Motru strâng bani pentru tratarea pacienților Covid

Primăria Municipiului Motru a semnat un parteneriat cu Parohia Motru II, cu hramurile Sfânta Treime și Sf. Cuv. Parascheva și celelalte parohii, în vederea achiziționării unor concentratoare de oxigen necesare Spitalului Municipal Motru.

Colecta se va organiza prin implicarea și grija preoților de la Parohia Motru II, a primarului Cosmin Morega și a unor consilieri locali.

“Având în vedere că suntem într-o perioadă spirituală deosebită, Sfântul și Marele Post al Paștilor, îi îndemnăm pe toți credincioșii să fie solidari cu această acțiune caritabilă pentru semenii noștri aflați în suferință. Milostenia este cea mai simplă cale prin care omul poate face să se reverse asupra lui mila lui Dumnezeu cea bogată. Colecta se va organiza la Parohia Motru II (Catedrala Ortodoxă). Până la sfârșitul săptămânii, cu ajutorul dumneavoastră, cele două aparate 10 LPM vor ajunge la Spitalul Municipal Motru, acestea, deja fiind comandate”, se arată într-un mesaj publicat pe pagina de socializare a parohiei.

Municipiul Motru a ajuns la o incidență de 3.78 cazuri de Covid la mia de locuitori în 14 zile, fiind vorba de 80 de persoane infectate. De câteva săptămâni, și spitalul din Motru tratează pacienți Covid.

Vizualizări: 1,753

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: