Actualitate

Firme din Gorj, executate de Fisc

Numeroase firme din Gorj au probleme în ceea ce privește plata dărilor către strat și au fost executate silit. Pentru a recupera din bani, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj a scos la vânzare bunuri ale acestora. 

Una dintre firmele ale cărei bunuri vor fi vândute prin licitație publică este Eredin Company SRL din Târgu Jiu. Nu mai puțin de 15 bunuri ale societății au fost scoase la vânzare, acestea valorând peste 69.000 lei. Spre exemplu, o autoutilitară Volkswagen Transporter, fabricată în 1997, este vândută la prețul de pornire al licitației de 9.640 lei, exclusiv TVA. 

O altă societate din Târgu Jiu care se află în această situație este Sebiakan Exclusiv SRL. În cazul său, au fost scoase spre vânzare autovehicule ale căror prețuri de pornire la licitație, cumulate, ajung la circa 106.000 lei. Printre acestea se află și un autoturism BMW X5, an fabricație 2010, la care prețul de pornire al licitației este de 59.470 lei, fără TVA.

În aceeași situație se află și firma Epoxitotalconstruct SRL din Rovinari. Bunurile sale sunt vândute la licitație cu circa 21.000 lei, fiind vorba de mașini de lipit, de debitat, frezat sau de șlefuit. 

Licitația publică în cadrul căreia vor fi vândute bunurile acestora societăți va avea loc în 22 martie, de la ora 11, la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Gorj din Târgu Jiu. 

Cu acest prilej, Fiscul gorjean va încerca să vândă și alte bunuri care nu au fost valorificate la licitațiile precendente. Este vorba de bunuri ale unor firme precum Liz Conf SRL din județul Vâlcea, Raisatrans SRL din Curtișoara sau Maidhof Construct SRL din Runcu. 

 

Vizualizări: 3,158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: