Eveniment

Final de săptămână cu sute de amenzi pentru șoferi

Polițiștii de la Rutieră au aplicat în ultimele trei zile, în Gorj, 664 de sancțiuni contravenționale, din care 251 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 9 pentru conducere sub influența alcoolului și 6 pentru depășire interzisă. Valoarea amenzilor s-a ridicat la 95.400 de lei.

“În cadrul acțiunilor au fost reținute 102 permise de conducere, din care  81 pentru depășirea limitei legale de viteză, 6 pentru depășire neregulamentară, 9 pentru consum de alcool și 6 pentru alte abateri rutiere. De asemenea, cu ocazia acțiunilor au fost constatate 9 infracțiuni”, a transmis IPJ Gorj.

Acţiunile de control au fost determinate de dinamica accidentelor și gradul crescut de pericol social al acestor fapte. Polițiștii rutieri din tot județul au desfășurat acţiuni punctuale, în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat, pentru depistarea/sancționarea conducătorilor de autovehicule aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a unor substanțe psihoactive, precum și a celor care depășesc limita legală de viteză.

Vizualizări: 1,417

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: