Eveniment

Fetiță mușcată de un câine în ultima zi de școală

În chiar ultima zi de cursuri din acest an o fată de 12 ani din Reșița a fost mușcată vineri de un câine în timp ce se deplasa spre școală.

Proprietarul câinelui a fost identificat de jandarmii reșițeni, care au întocmit documentele de sesizare în acest caz.

Potrivit Jandarmeriei Caraș-Severin, incidentul a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 7.50, în cartierul Marginea din municipiul Reșița.

„O patrulă de jandarmi a fost sesizată de un cadru didactic despre faptul că o fetiță în vârstă de 12 ani, a fost mușcată, pe timpul deplasării către școală. La fața locului a fost solicitat și un echipaj SMURD, dar și un echipaj de poliție. Fetița a fost transportată la Spitalul Județean Reșița pentru investigații suplimentare și tratament adecvat”, a precizat Jandarmeria Caraș-Severin.

Jandarmii au identificat proprietarul câinelui, care avea domiciliul pe o stradă din apropierea unității de învățământ. Din discuțiile cu proprietarul a reieșit faptul că animalul a ieșit din curtea imobilului fără știrea stăpânului, iar la vederea fetei s-a năpustit asupra ei, mușcând-o în zona șoldului.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare cu privire la săvârșirea infracțiunii prevăzută de OUG 55/2002, privind câinii periculoși.

Vizualizări: 933

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: