Eveniment

Femeie din Rovinari, decedată în accident. Nouă răniți!

Un accident rutier grav a avut loc azi noapte pe DN 65-E574, la Negreni, în județul Olt, o femeie din Rovinari pierzându-și viața.

În eveniment a fost implicată o autoutilitară transport persoane de 8+1 locuri, condusă de un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Băilești, județul Dolj, în care se mai aflau alte 7 persoane, dar și un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 55 de ani, în care se mai afla încă o femeie, de 55 de ani, ambii din orașul Rovinari, județul Gorj.

În urma coliziunii, femeia de 55 de ani, din orașul Rovinari, județul Gorj, a decedat.

Cinci bărbați și patru femei, cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, a comunicat IPJ Olt.

Pompierii Detașamentului Slatina și Stației Scornicești au intervenit cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru victime multiple, două echipaje SMURD și o autospecială pentru primă intervenție. De asemenea, la fața locului au fost trimise cinci ambulanțe.

Vizualizări: 5,983

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: