Social

FCU Craiova a mai pierdut un fotbalist!

Giovanni Piccolomo, care se afla sub contract cu FCU Craiova, a încheiat definitiv conturile cu formația olteană și a semnat un nou contract. 

Mijlocașul ofensiv cu dublă cetățenie, atât braziliană, cât și italiană, va juca din nou în țara natală, pentru formația Avai FC, locul 18 din 20 în liga secundă din Brazilia.

Piccolomo, care pe 15 mai își prelungise contractul cu FCU pentru următoarele două stagiuni, până la finalul sezonului 2024/25, nu a mai vrut să se prezinte la reunirea formației din Bănie.

Fotbalistul a anunțat că pleacă de la FCU Craiova, printr-o postare pe instagram. „Îmi închei astăzi perioada petrecută la FC Universitatea Craiova, din România. Îi mulțumesc în primul rând lui Dumnezeu pentru experiența trăită în Europa, îi mulțumesc familiei mele pentru că m-a susținut și a fost prezentă în toate momentele vieții mele și, nu în ultimul rând, mulțumesc staff-ului tehnic, echipei și celorlalți colaboratori ai Craiovei pentru momentele pe care le-am trăit împreună și din care am învățat", a scris Giovanni Piccolomo pe Instagram.

Patronul FCU Craiova, Adrian Mititelu, a precizat atunci că Piccolomo era supărat că nu joacă, dar spera că se va întoarce în Bănie.

Piccolomo este al doilea jucător pe care FCU îl pierde în acest mod, după fundașul central Andre Duarte, pe care FCU l-a pierdut în această vară, deși conducerea considera că se mai afla sub contract.

Vizualizări: 688

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: