Social

Face sală de sport de un milion de euro

Zona pădurii Crihala din comuna gorjeană Cîlnic va fi centrul de atracție pentru toți localnicii, după finalizarea unor investiții. Aici va fi finalizat în curând un loc de joacă în care s-au investit 140.000 de euro și urmează realizarea unei săli de sport, pentru care primăria încearcă să obțină o finanțare de un milion de euro.

”Locul de joacă este realizat cu finanțare europeană și este amenajat în fața pădurii Crihala. Parcul va fi dotat cu mobilier specific, tobogane, leagăne, dar și alte centre de activități pentru copii, precum și o pistă de biciclete. O să avem și alei pietonale cu băncuțe și spații verzi amenajate”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul din comuna Câlnic.


Sala de sport va fi realizată în apropierea pădurii Crihala, acolo unde a fost construită o grădiniță cu program prelungit și acum se lucrează la amenajarea unui spațiu de joacă.

”Se lucrează la documentația pentru sala de sport care va fi realizată în comuna Câlnic. Investiția se face prin compania Națională de Investiții și are o valoare de 1.000.000 de euro. Sala de sport are o capacitate de 104 locuri și este singura din comună. Noi în localitate mai avem o bază sportivă multifuncțională realizată în urmă cu 10 ani. Are gazon și nocturnă, însă aveam nevoie și de o sală de sport”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul din Câlnic.

Vizualizări: 3,214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: