Social

A venit Covid-ul din concediu! Prima localitate din România unde a poposit

În comuna Mărgău, județul Cluj, rata de incidență a trecut de pragul de 12 la mia de locuitori. Astfel, comuna este prima din România care a intrat în scenariul roșu în pragul valului patru de covid, urmând a se impune anumite restricții. E foarte clar că prietenul nostru, Covid-ul, și-a făcut concediul în Occident, venind din zona vestică. Precum românii, acesta a ales o vacanță cât mai departe de casă, el având originile în orient.

Începând de joi, circulația pe timpul nopții va fi interzisă, iar magazinele se vor închide la ora 18.00. Se vor închide sălile de fitness, fiind exceptate de la noul program farmaciile, benzinăriile, cei cu livrări la domiciliu şi din domeniul transporturilor. Probabil buba neagră își va relua obiceiurile și va ieșii pe stradă cu convoiul, din nou, noaptea. Atunci trebuie să stăm noi în case, țineți minte!

Persoanele care se deplasează între locuinţă şi serviciu, pentru asistenţă medicală, cele în tranzit prin comună şi cele care se deplasează pentru îngrijirea unor persoane vor fi exceptate de la regulă.

Acum, proaspăt întors din vacanță, și el și politicienii noștri, e foarte clar că au mult de muncă. El trebuie să producă multe victime, marile firme vaccinuri pe bandă, politicienii haos și spaimă în rândul cetățenilor și uite așa... să vină valul paișpe', să curgă dozeleee, sa vină banii la băieți.

 

Vizualizări: 1,848

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: