Social

Eveniment organizat de Florin Mergea pentru un adolescent bolnav

Academia de tenis “Florin Mergea” organizează miercuri, 15 iunie, ora 18:00, un eveniment caritabil, în sprijinul lui David, elev la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu, diagnosticat cu cancer osos la doar 15 ani.

“Vom organiza un concurs pentru toți amatorii de tenis din Gorj, iar câștigătorii vor primi cadou o ora de antrenament la Academia de tenis Florin Mergea cu echipa noastră tehnică. De asemenea, la eveniment vom avea un meci demonstrativ și o licitație pentru echipamente sportive cu semnături ale unor campioni deosebiți: rachetă cu autograful lui Florin Mergea, medaliat cu argint la Rio 2016; tricou cu semnătura campioanei olimpice la simplu feminin la Rio 2016, Monica Puig; manșete semnate de Ilie Năstase; diverse materiale cu autografe de la Andrei Pavel, Goran Ivanisevic, Cedric Pioline, Ana Bogdan, Irina Begu, Andrei Pițian”, a transmis Florin Mergea.

Va fi organizată si o mică zonă food & drink și produse natural din lavandă cu suportul partenerilor: Cofetaria Mithrandir, Cofetaria Vîlceanu, Restaurant pensiune Casa Vera, Lavandinne.

“Toate sumele obținute din taxele de participare la concurs, vânzarea la licitație a echipamentelor sportive, vânzarea produselor alimentare și din lavandă vor fi donate lui David. Mulțumim partenerilor care s-au implicat, alături de noi, în organizarea acestui eveniment: Mirual Prod, Top srl, Aprilia, Hotel YMY, Cofetăria Mithrandir, Cofetăria Vîlceanu, Restaurant pensiune Casa Vera, Lavandinne”, au mai transmis organizatorii.

Putem să-l susținem și noi pe David să revină la o viață normală, donând orice sumă în contul:

IBAN: RO75INGB0000999911863631

Titular cont: Loredana Larisa Brânzan

SWIFT: INGBROBU

BIC: INGB

 

Vizualizări: 1,848

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: