La modă

“Eveniment de lansare - Târgu Jiu”

Marți, 12 decembrie, are loc un eveniment de lansare în cadrul unui salon de cosmetică din Târgu Jiu și Alina Sorescu este invitat special.


“PRIMUL centru din Gorj care oferă servicii de EPILARE DEFINITIVĂ la cel mai înalt nivel de CALITATE ,EFICIENȚĂ și SIGURANȚĂ a REZULTATELOR oferite prin NOILE investiții unice făcute în LASERE în acest județ” - așa este denumit salonul de către patroana acestuia. 

 Danciu Ionela,  cea care deține salonul Epilare Laser Clinique spune că “Ambiția noastră de a fi cei mai buni ne-a obligat să investim mai mult și să înțelegem că pentru satisfacția maximă a clientului, depindem de tehnologie, de LASERE performante - la nivelul celor mai renumite clinici de DERMATOLOGIE și ESTETICĂ MEDICALĂ din lume. În locația noastră, Epilare LASER Clinique - la intrare pe insulița Jiului , am ridicat nivelul la care efectuăm procedura de epilare definitivă cu 2 lasere care ne dau posibilitatea să personalizăm tratamentul pentru fiecare tip de piele și fir de păr cu lungimea de undă special concepută DIODA sau ALEXANDRITE pentru cel mai eficient rezultat , adică ne mândrim să lucrăm cu : PrimeLase_HR_EXCELLENCE produs de brandul cu renume mondial spaniol COCOON MEDICAL/ SINCLAIR.

Este o platformă medicală de 10.000 de W cu 4 lungimi de undă , cu cea mai puternică diodă de 810 nm de pe piață, de 4800 W , fiind cel mai eficient Laser pentru toate tipurile de piele și fire de păr care conțin pigment de culoare . GARANTĂM în 8 ședințe 90 % din rădăcini distruse și GENTLELase PRO U, produs de liderul  mondial în aparatură și dispozitive medicale american CANDELA MEDICAL. CANDELA MEDICAL reprezintă  un standard mondial de calitate pentru aparatura din clinicile de DERMATOLOGIE și Estetică Medicală printre care și aparatura pentru epilare definitivă.

GentleLase PRO U are cea mai puternica undă laser din lume #ALEXANDRITE 755 nm, cu cea mai puternică absorție de melanină , fiind cel mai eficient tratament pentru firele mai blonde faciale , pe mâini sau pe coapse. În cazul acestui aparat, 4-6 ședințe pentru rezultate maxime. “

Numărul de telefon la care se pot face progrămări este 0762653385 - Ionela Danciu.

Vizualizări: 3,954

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: