Ultima oră

Elev reținut pentru amenințarea cu cuțitul a unui profesor

Un elev de 15 ani al unui Liceu cu Program Sportiv este cercetat după ce a ameninţat cu cuţitul un profesor. 

Incidentul a avut loc la Liceul cu Program Sportiv Bacău unde un elev a amenințat cu cuțitul profesorul de sport apoi a abandonat arma și a părăsit şcoala. Ulterior elevul a fost găsit pe stradă de polițiști  acum fiind cercetat pentru folosirea fără drept de obiecte periculoase şi ameninţare. 

Reprezentanţii şcolii au fost cei care au solicitat intervenţia Poliţiei iar  şcoala şi Inspectoratul Şcolar au început propriile verificări.

”La data de 19 aprilie, Secţia 2 Poliţie Bacău a fost sesizată prin 112, de un bărbat, de 42 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în incinta unei unităţi de învăţământ, ar fi intervenit să aplaneze un conflict spontan între un elev şi un cadru didactic. Elevul avea asupra sa un obiect înţepător. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că, pe 19 aprilie un elev de 15 ani, aflându-se în sala de sport, pe fondul unor discuţii contradictorii cu profesorul, ar fi scos din rucsac un obiect înţepător şi l-ar fi ameninţat pe acesta. După incident, acesta a părăsit incinta şcolii, abandonând obiectul. Minorul a fost identificat la scurt timp de către o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei 1 Poliţie. Acesta na fost condus la sediu pentru audieri”, au transmis, joi, oficialii Poliţiei judeţene Bacău.

Adolescentul a fost reţinut pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi ameninţare, cazul fiind preluat de poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară.

 

Vizualizări: 852

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: