Ultima oră

Echipa de baschet feminin U13 CSM Târgu Jiu,calificare la Turneul Semifinal

CSM Târgu Jiu U13 a câştigat două dintre cele trei partide din turneul disputat în acest weekend şi s-a calificat la Turneul Semifinal. Tinerele baschetbaliste pregătite de Laurențiu Răuț au reușit să câștige fără probleme partida de debut a turneului, scor 51-36, cu ABC Leii Bucureşti.

Gorjencele s-au impus categoric şi în meciul doi, contra CSM Constanţa, scor 75-31. Echipa lui Laurenţiu Răuţ a pierdut însă, la mare luptă, în prelungiri, confruntrea cu liderul grupei, ACS Genial Baschet 22 Bucureşti, scor 52-53. 

Timp de trei zile, în perioada 23-25 februarie, Sala Colegiului Naţional ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu a găzduit meciurile Turneului 2 din Grupa B din Faza a II-a a Campionatului Național U13 Feminin. CSM Târgu Jiu a fost repartizată într-o grupă alături de CSM Constanța, ACS Genial Baschet 22 București și ABC Leii București. După primul turneu, disputat la Bucureşti, tinerele baschetbaliste de la CSM Târgu Jiu aveau nevoie de cel puţin două victorii pentru a merge la Turneul Semifinal.

Gorjencele s-au impus categoric în confruntarea cu ABC Leii Bucureşti, scor 51-36. Cu un moral bun după victoria cu Leii, fetele lui Laurenţiu Răuţ au învins categoric în confruntarea cu CSM Constanţa, scor 75-31. Mult mai liniştite după cele două victorii, tinerele baschetbaliste de la Târgu Jiu au abordat cu multă încredere partida cu Genial Bucureşti. Partida a fost una cu numeroase răsturnări de situaţie pe tabela de marcaj şi cu un final pe muchie de cuţit. Meciul a intrat în prelungiri, unde a continuat în aceeaşi notă de echilibru şi puţin a lipsit ca CSM Târgu Jiu şă câştige meciul. A reuşit acest lucru echipa din Bucureşti, care s-a impus cu 53-52. 

Laurențiu Răuț, antrenor echipa de baschet feminin U13 CSM Târgu Jiu: ”Am reușit să câștigăm două meciuri la acest turneu, iar în ultima zi am pierdut, la mare luptă, după o repriză de prelungiri, la un punct cu liderul grupei, după ce la București pierdusem la o diferență categorică. Sunt mulțumit de atitudinea pe care au avut-o fetele la acest turneu și pentru faptul ca am reușit calificarea la Turneul Semifinal. S-a văzut o schimbare în bine față de turneul precedent și asta îmi dă speranță pentru viitor”.

CSM Târgu Jiu U13: Alexia Drăgușin, Arina Dragotescu, Alexandra Măda, Raluca Ciuvăț, Andreea Țîrcă, Anais Gîrjoabă, Ilaria Nassif, Silvia Bădoi, Ana Maria Besoi, Ranya Graure, Maria Petria, Sophia Paraschiv. Antrenor: Laurențiu Răuț.

 

Vizualizări: 379

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: