Social

E oficial. FCU Craiova – FCSB a umplut stadionul din Târgu Jiu!

FCU Craiova anunță Sold Out la meciul cu FCSB programat duminică seară, în prima etapă a Ligii 1, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. 

Derby-ul primei etape devine astfel al doilea meci disputat la Târgu Jiu cu casa închisă, după cel cu Rapid din sezonul trecut.

Oltenii au anunțat că s-au terminat și biletele de la peluze, după ce la VIP și Tribunele 1 și 2 se anunțase deja Sold Out de câteva zile.

„Din acest moment, vânzarea biletelor se oprește, iar meciul din prima etapă se va disputa cu casa închisă. Reușim, pentru a doua oară, să umplem arena din Târgu Jiu pentru un meci foarte important al băieților noștri!”, anunță FCU pe pagina de facebook. 

Organizatorii au ajuns deja la Târgu Jiu pentru a pregăti stadionul corespunzător unui meci de Liga 1, știut fiind că un astfel de joc necesită o branduire specială a sponsorilor primei ligi. 

În ceea ce privește terenul de joc, problemele s-au rezolvat și terenul se prezintă deja foarte bine, zonele fără iarbă fiind acoperite între timp cu gazon. 

Primarul Marcel Romanescu le-a mulțumit celor implicați în refacerea gazonului, în special echipei coordonate de inginerul Mircea Călinoiu de la Direcția de Patrimoniu, dar și firmei care a asigurat refacerea gazonului. „Terenul de fotbal de la stadion arată foarte bine și este pregătit pentru meciul de duminică dintre FCU 1948 și FCSB. Mulțumesc echipei coordonate de Mircea Călinoiu, din cadrul Direcției Patrimoniu, pentru modul în care a gestionat situația, dar și societății Green Field, cea care a intervenit pentru refacerea gazonului. Duminică ne întâlnim la stadion pentru un spectacol sportiv de calitate, un meci care se va disputa cu casa închisă”.

 

Vizualizări: 1,064

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: