Politică

După ce și-a impus oamenii în Directoratul CEO, Iordache aruncă pisica în curtea altora

Liberalii gorjeni au doi reprezentanți în Directoratul Complexului Energetic Oltenia, oameni care au fost susținuți de organizația politică pentru a ajunge în forul de conducere, asta fără să-l mai luăm în discuție pe Plaveti, susținut tot de PNL.

Cu toate acestea, liderul suprem al partidului încearcă să facă pe neștiutorul și nu recunoaște implicarea lui în aceste promovări. Trufelea și Costică Popescu sunt membrii în Biroul Politic Județean al PNL Gorj și au ajuns directori în CEO abia după ce au fost racolați în forul de conducere de către Iordache. Acum, când se vorbește despre prelungirea mandatelor, Iordache se jură că nu are el nicio treabă, ci Consiliul de Supraveghere, care, culmea, este condus tot de liberali.

„S-a mai spus și înainte să i se prelungească contractul că nu mai prinde. Nu este decizia la mine. Este un Consiliul de Supraveghere care ia o astfel de decizie”, a declarat Ion Iordache.

 

Cât despre numirea lui Trufelea în fruntea Filialei de Lignit, Iordache nu știe nimic, din nou, dar a auzit și el că oamenii vorbesc că, dacă vrei să se rezolve ceva la CEO, trebuie să discuți cu Iordache. „Eu știu ce înseamnă asta. Eu îl pun? Am văzut că sunt mulți care zic: Domne, dacă vrei să se rezolve treaba, vorbește cu Iordache!”, a spus Ion Iordache.

Ce minciuni adevărate grăiește liderul PNL, omițând că fum fără foc nu prea are cum să fie. Așa a fost cocoțat și Dumitrașcu ăla în fruntea CS-ului acum câțiva ani, pe vremea când defila cu Alde! 

Apropo, zice Iordache că numirile celor doi nu au ținut de el, ci de partid, însă recunoaște că Dan Plaveti, președintele Directoratului CEO, a fost numit de PNL. Ce se întâmplă, doctore? Nu percutează Plaveti la semnalele dinspre Turceni? Bine face!

 

Vizualizări: 3,511

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: