Social

Două posturi de masor la DGASPC Gorj

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj anunță scoaterea la concurs a două posturi de masor.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale, de execuție, vacante, de masor.

Estde vorba de un post de masor cu normă întreagă la Complexul de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică pentru adulţi „Bîlteni” – Centrul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică, și un post de masor cu normă întreagă la Centrul de abilitare şi reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități Târgu Cărbuneşti.

Condițiile specifice de îndeplinit de către candidat pentru ocuparea unui post de masor sunt: absolvent(ă) cu studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, posesor(oare) de diplomă/certificat de absolvire curs de masor și vechime în funcția de masor de minim 3 ani.

Concursul se va desfășura în trei etape succesive, după cum urmează:

Etapa de selecție a dosarelor de concurs, pe baza îndeplinirii condițiilor generale și specifice de participare la concurs, se va realiza în perioada 10.05.2023-11.05.2023 și se va finaliza cu afișarea rezultatului la sediul și pe site-ul instituției.

Proba scrisă va fi susținută în data de 13.06.2023, ora 10.00, de către candidații care au fost declarați ”admis” la rezultatul final al selecției dosarelor de concurs iar proba de interviu va fi susținută în data de 16.06.2023, la o oră ce va fi comunicată ulterior finalizării probei scrise, la momentul afișării rezultatelor la sediul DGASPC Gorj din Târgu Jiu.

Concursul se va desfășura la Cantina din cadrul Complexului de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică pentru adulți „Bîlteni”, din Târgu Jiu, strada Dumbrava, nr. 34.

Vizualizări: 784

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: