Eveniment

Două persoane au fost rănite în urma exploziei unei centrale termice

Două persoane au fost rănite, suferind arsuri de gradul doi, în urma exploziei unei centrale termice într-o locuinţă din comuna doljeană Podari. Deflagraţia a fost urmată de un incendiu.

 

Potrivit datelor furnizate de oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, explozia s-a produs luni dimineaţă, la centrala termica pe gaz dintr-o casă din comuna Podari. 

„La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la casa de locuit şi la vecinătăţi. În incendiu au fost surprinse doua persoane în vârstă, dintre care una imobilizată la pat”, transmite ISU Dolj.

Salvatorii au intervenit pentru scoaterea celor doi bătrâni din casă, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Cei doi au suferit arsuri de gradul doi pe faţă şi pe membre. Ambii au fost transportaţi la spital, fiind conştienţi.

La locul incendiului au intervenit trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială SMURD, precum şi autospeciala CBRN  care intervine în caz de incidente cu risc chimic, biologic, radiologic şi nuclear.

Vizualizări: 1,737

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: