Ultima oră

Două mașini au fost strivite între două TIR-uri

Un accident rutier cu patru autovehicule implicate s-a produs luni dimineață, 21 martie, pe Autostrada A1, pe sensul Pitești către București. Două persoane au fost rănite.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul s-a produs pe sensul Pitești către București, la kilometrul 17, în zona localității Ciorogârla din județul Ilfov.

„Grav accident rutier pe A1 București-Pitești, la km 17, pe sensul de mers către capitală. Sunt implicate două autotrenuri și două autoturisme.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și ISU BIF cu două echipaje de descarcerare, două autospeciale de stingere, cinci ambulanțe SMURD și elicopterul SMURD.

Cele două autoturisme au fost prinse între ansamblurile auto.

 

Din primele informații, sunt două persoane încarcerate, inconștiente. Este vorba despre conducătorii auto. Pompierii acționează pentru descarcerarea acestora și decopertează mașinile pentru a vedea dacă mai sunt și alte persoane implicate. Intervenția este foarte dificilă, deoarece autoturismele au fost strivite”, a transmis ISU Giurgiu.

Circulația rutieră a fost oprită pe autostradă pe sensul către Capitală, fiind deviat traficul de la kilometrul 23 către Bolintin-Deal.

Vizualizări: 1,506

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: